Flemming Paasch
Flemming PaaschDaglig leder
Uddannet socialrådgiver med 12 års praksiserfaring fra kriminalforsorgen, misbrugsbehandlingsområdet samt i arbejdet med mennesker med autisme og ADHD. Flemming har de sidste par år arbejdet med udvikling af mobile støttesystemer til specialområdet, samt undervisning og implementering af social IT.
Christian Hvidberg
Christian HvidbergInstruktør
Uddannet socialpædagog og har 16 års erfaring fra specialinstitutioner og arbejde med bl.a. mennesker med skizofreni, infantil autisme, aspergers, ADHD, OCD, omsorgssvigt og borderline. Christian har desuden over 20 års erfaring med undervisning i nænsom nødværge og fysisk konflikthåndtering.
Michael Aaen
Michael AaenForretningsudvikling
Cand. Scient i Datalogi og Diploma in Management fra Henley Business School i London. Michael har mere end 20 års erfaring med ledelse samt salg og marketing inden for IT branchen.
Sorin Luca
Sorin LucaProduktansvarlig
Ingeniør og Certified Scrum Product Owner. Sorin har mere end 13 års ledelseserfaring fra IT branchen og sikrer at AUVS løsningen lever op til kundernes forventninger.
Adina Balea
Adina BaleaUdviklingschef
Ingeniør og Certified Scrum Professional. Adina har næsten 10 års erfaring med softwareudvikling og projektledelse og sidder med det tekniske ansvar for udviklingen af AUVS løsningen.
Pål-Erik Ruud
Pål-Erik RuudDaglig leder
Liv Ruud
Liv RuudAdministration
Tommy Mørk
Tommy MørkInstruktør
Joachim Eriksen
Joachim EriksenInstruktør
Børge Stave
Børge StaveInstruktør
Eyvind Norbye
Eyvind NorbyeInstruktør
Airiin Demir
Airiin DemirPsykolog
Martin Kallavus
Martin KallavusInstruktør