/Dialogkort
Dialogkort2018-10-12T08:28:05+00:00

DIALOGKORT

Dialogkortene kan sættes i spil, når I ønsker en dialog og refleksion om vold, trusler og selvskadende adfærd. Herunder jeres visioner og værdier og hvad det betyder for jeres daglige arbejde. I kan bruge dem til at få nye perspektiver på jeres arbejde og kultur.

Det handler om, at udfordrer jer selv og hinanden på rutiner og vaner.

Det kan være ekstra godt at anvende kortene sammen med konkrete cases.

I kan udarbejde cases med genkendelige forløb og hverdagsproblemstillinger, som kan indgå i refleksionen og dialogen.

Der er 105 kort og vælge imellem og der kommer flere til.

Mangler du et bestemt dilemma eller har du gode idéer til nye kort, kan du skrive til dialogkort@verge.dk og så vil vi tilføje løbende.

Forrige Næste

Indtast nummer og tryk 'Enter'

- eller -

Det siger vores kunder

Jeg oplevede, at vores medarbejdere i den grad havde brug for netop den praktisk/fysiske tilgang, som I kom med – og at de ikke blot lærte noget, som kan give dem en følelse af tryghed i hverdagen, de morede sig samtidig med hinanden – også på tværs af afdelinger – hvilket var dejligt at se.  Tusind tak for en begivenhedsrig eftermiddag 🙂 Flot og engageret indsats.
Anne Kirstine Lund MathisenAfdelingslederAOF Vendsyssel

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.